Verkocht

Ref: 127/17/WG2

Omschrijving


In de landelijke deelgemeente Vinkt op een uitgestrekt perceel van 1.935m▓ vormt deze prachtige villa een harmonieus geheel met de omliggende omgeving.
De ruime afmetingen van de villa resulteren in een bewoonbare oppervlakte van 325m▓ welke beneden is onderverdeeld in een centrale lichtrijke eetplaats, links geflankeerd door een hyper-ge´nstalleerde keuken en rechts door een innemende living met doorkijkhaard die ook de aanpalende salon in een sfeervolle warmte onderdompelt. Alle leefruimten zoomen in op de welverzorgde tuin, het groene decor zorgt interieur en exterieur voor een extra cachet en een rustgevend effect.
De dubbele garage met elektrische sectionaalpoort staat via de berging in contact met de keuken en met de ruime kelder inclusief koele berging en wijnkelder.
Vanuit het hart van de majestueuze traphal zijn de 4 ruime slaapkamers op de verdieping toegankelijk, alsook de berging, ruim bureel, badkamer met dubbele wastafel en luxueus hoekbad en de aansluitende dressing. In de sauna met relax- en fitnessruimte en douchemogelijkheid is het heerlijk ontspannen, evenals op het dakterras.
Het uitnodigende cottage garden-house met overdekt terras biedt een oog op de stilte van het landelijk wonen.
In deze exclusieve villa is luxe en ruimte een begrip, hier kunt u huiselijk verstillen in een feeŰriek kader.
Voor meer info of een bezoek ter plaatse contacteer Wim Gevaert op 0473 70 40 71 of wim@infinimo.be

Wenst u deze eigendom aan te kopen en dient u hiervoor eerst uw eigendom te verkopen help ik u graag verder met vrijblijvend advies.