Verkocht

Ref: 222/16/MR1

Omschrijving


Prachtig gelegen perceel van 1800m▓ met groene achtertuin en weids vergezicht vooraan op de flanken van de Ronde van Vlaanderen, een bevoorrechte locatie in de Vlaamse Ardennen voor wieler-en natuurliefhebbers.
De woning heeft momenteel een living links van de inkomhal en een gastenkamer rechts met toegang tot een volwaardige slaapkamer die ge´ntegreerd zou kunnen worden in de leefruimte.
Achter de living is een eetkamer met aansluitend een kleine keuken, deze zouden eveneens kunnen samensmelten tot een ruime leefkeuken in combinatie met de achterliggende veranda, berging.
Ruimte en mogelijkheden troef, boven zijn 2 slaapkamers en een zolderkamer die nog kan afgewerkt worden als extra kamer. Boven de huidige badkamer naast de veranda is een leegstaande kamer die kan ingericht worden als badkamer bij het slaapgedeelte. Zo kunt u beneden nog een douchekamer behouden dichtbij de tuin.
De tuin loopt diep uit en vormt een mooi groen decor rondom de woning. Er is een werkplaats in de tuin die uitstekend dienst kan doen als tuinberging, speelhuisje, atelier,...
De woning is volledig onderkelderd, de kelder is bruikbaar als berging aangezien deze afgewerkt is met vloertegels.
Binnen en buiten zijn hier vele opportuniteiten om de huidige indeling aan te passen maar u kunt deze ook zo behouden en gefaseerd enkele aanpassingswerken uitvoeren.