Verkocht

Ref: 11/17/LV

Omschrijving


Op het gelijkvloers ; een ruime inkomhal die leefruimte scheidt van een zitkamer/bureau. De ingerichte leefkeuken sluit aan op een grote veranda. Badkamer met bad en lavabo. Op het eerste verdiep treffen we 2 grote slaapkamers en 1 kleinere kinderkamer, een ruime hal en een bergruimte.
Extra troef: het bijgebouw met ruime garage, wasplaats en zolderruimte. Voor wie uitkijkt naar een bijhuis voor atelier of extra berging, kan hier misschien zijn plannen waarmaken. Een ruime aangelegde en goed onderhouden tuin sluit aan op 2 grote achterliggende percelen land die bij deze woning horen. Wie groene vingers kan zich hier uitleven. Voor de toekomstige bewoner die droomt van een prachtig zicht op een glooiing van de Vlaamse Ardennen, wordt het dagelijks genieten.
Deze woning heeft een zeer degelijke constructie en kan gemoderniseerd worden. Het hele huis is reeds volledig voorzien van dubbele beglazing - isolatie nog te voorzien. Deze woning is instapklaar en meteen beschikbaar bij verlijden akte.
Rustig gelegen in Elst/Brakel met vlotte aansluiting naar centrum Brakel en Oudenaarde.
Het bezoeken waard. Voor een bezoek of meer inlichtingen Gsm: 0498 72 10 90 - Linne Vervaecke