Verkocht

Ref: 293/16/MR1

Omschrijving


In de kern van de Vlaamse Ardennen, een regio die bekend staat om zijn reliŰfrijk landschap en weidse zichten wordt deze charmante hoekwoning omarmd door natuur-en landschapsreservaat 't Burreken. Een kleurenpalet van uitgestrekte bossen afgewisseld met hooi- en graslanden.
In de sfeer van dit gevarieerd landschap met een vleugje nostalgie en een knipoog naar het verleden, wordt u nog meer ondergedompeld bij het betreden van deze innemende woning. Charmant gerenoveerd met een harmonieus samenspel tussen authenticiteit en luxueus comfort.
De inkomhal is uitnodigend ruim en de majestueuze houten trap ademt reeds de uitstraling van de gehele woning uit vol warmte en weelde.In de hal is een gastentoilet en een bureel, alsook de doorgang naar de knusse leefruimte met houten gebinten en een dromerig vergezicht op de velden vooraan en de omvangrijke achtertuin die uitloopt in een groene oase.
De keuken werd pas vorig jaar vernieuwd, het Falcom fornuis en het graniet werkblad sieren het geheel. Daarnaast is een berging met maatkasten en vanuit de keuken komt men ook uit op de hal met 2 slaapkamers waarvan 1 grote ook geschikt als sport/speelkamer. De badkamer is uitgerust met bad, wastafel en toilet en in de daaropvolgende ontspanningsruimte in de bijbouw is een natuursteen inloopdouche. Voor volledige relaxatie kan men terecht op het overdekt terras met aflopend houten vloerbekleding, jacuzzi en uitzicht op de groene long rondom.
Dit bijgebouw (2009 gerenoveerd) zou ook als aparte praktijk/bureel kunnen ingezet worden met de afzonderlijke toegang.
Boven waaiert de dubbele glasdeur open tot de riante master-bedroom met aansluitend een kinderkamer en badkamer met wastafel en toilet, de bovenverdieping kan als geheel ook omgetoverd worden tot loft voor studerende kinderen, inwonende ouders,...
Na de totaalrenovatie in 2005 met extra spouwmuren, nieuw Afzelia-schrijnwerk, vloeren, binnenmuren, sanitair, installaties,... werd in 2009 ook het volledige dak ge´soleerd en vernieuwd met bourgondische tegelpannen, koperen dakgoten en een rieten gedeelte wat resulteert in een favorabel energieverbruik.
De dubbele carport met tuinberging en de kelder zorgen voor extra opbergruimte, de geautomatiseerde houten poort beschut de oprit.
Een stukje paradijs waar het heerlijk verpozen is...