Verkocht

Ref: 020/18/MR3

Omschrijving


Fenomenaal gelegen in de Vlaamse Ardennen met haar heuvelachtig karakter en groene vergezichten, ontmoet u deze ruime en uiterst aantrekkelijke woning.
Bij het binnenwandelen van deze innemende woning zal u ondergedompeld worden in een warme sfeer met een knipoog naar het verleden. Charmant gerenoveerd ,waarbij authentieke elementen bewaard gebleven zijn, vormen een harmonieus samenspel met nieuw comfort.
De gelijkvloers van dit volledig gerenoveerde pareltje wordt gevormd door links van de ruime inkomhal, een bureauruimte van 23 mē die desgewenst omgetoverd kan worden tot een eerste slaapkamer, en de tweede volwaardige slaapkamer met badkamer.
Rechts van de inkomhal komt u in de leefruimte. Een hoog plafond, houten balken en een warme parketvloer laten u meteen proeven van de charmante sfeer waarover de woning beschikt. De leefruimte biedt toegang tot het zonnig terras. De keuken voorzien van alle nodige comfort en toestellen wordt gevormd door een groot keukeneiland in Mortex dat tevens dienst doet als tafel. Loopt u door, komt u terecht in de ruime berging. Extra opbergruimte vindt u in de kelder waar zich ook een inpandige garage bevindt en plaats is voor 1 wagen.
De derde en tevens ruimste slaapkamer, voorzien van een aparte dressingruimte treft u aan op de eerste verdieping. Ook een eigen badkamer met dubbele wastafel, ligbad, inloopdouche en toilet zijn voorzien.
Een grote troef die in de verf gezet mag worden is de prachtige tuin! Een terras in blauwe hardsteen werd vorig jaar aangelegd. Hier kan u in alle stilte, in een oase van groen genieten van de prachtige omgeving.
Voor verder inlichtingen of een bezoek ter plaatse kan u zich richten tot de dossierverantwoordelijke Marnix Rigo op het nummer 0479 64 52 80 of marnix@infinimo.be