Verkocht

Ref: 008/17/LV'

Omschrijving


In het centrum van Munkzwalm, aan de dorpskern en in de nabijheid van grote winkels, staat dit gekende handelspand.
Naast de mogelijkheid tot handel biedt deze woning veel ruimte en een volwaardige woongelegenheid. Troeven zijn de grote ruimtes, de degelijke constructie en de goede staat van het vastgoed. Dit met privé parkeerruimte voor 10 wagens. Op het gelijkvloers treft u een grote ontvangst of eetruimte met toog, een ruime bijkeuken en een extra ruimte met 2e toegang naar de straatkant. Afzonderlijke toiletten en een achterliggend terras zijn een groot pluspunt voor horeca.
Daarnaast biedt de woning eveneens een instapklare woongelegenheid met 3 volwaardige slaapkamers, een ruime living met gashaard en goed ingerichte open leefkeuken, een grote badkamer en extra zolderruimte. De woning is voorzien van kwalitatieve ramen met dubbele beglazing. Perfect voor de opstart van een frituur - eetgelegenheid of kantoor met woonruimte voor middenstand.
Naast de goede naam van de voormalige uitbaters en zeer vlot bereikbare locatie, zowel voor bewoners als toerisme, staat deze woning nu te koop aan zeer goede prijs/kwaliteit. " Het snackske" dankt zijn reputatie en gekendheid aan zijn lekkere frietjes met gezellige eetgelegenheid voor + 45 personen en wordt tot op vandaag nog steeds gemist. Aanrader voor een bezoek.
Voor meer informatie en bezoek: 0498 72 10 90