Verkocht

Ref: 26/18/MR'

Omschrijving


Voor wie de drukte van de stad wilt vermijden maar toch een vlotte verbinding wenst met hartje Gent en met de nabije ontsluitingswegen R4, E40 en E17.
Zéér RUIME tijdloze woning op een perceel van 1178m˛ met PRAKTIJKRUIMTE, 5 SLPKS & OPEN TUIN MET ZWEMBAD, dankzij de 2 afzonderlijke ingangsdeuren ideaal als combinatie woning met KABINET/KANTOOR, KANGOEROEWONING, B&B of ZORGWONING. De grote glaspartijen openen de leefkamer en de recent ingerichte keuken naar buiten toe en offreren een rustgevend uitzicht op de mooi aangelegde tuin met zwembad en groen vergezicht. De ZW-gerichte oriëntatie zorgt voor een zonovergoten tuin en lichtrijke leefruimten, zowel overdag als 's avonds, wat een onbetaalbare troef is.
De berging/wasplaats vormt de sluis tussen de praktijkruimte en het privé-gedeelte en is toegankelijk via de tuin/zijdeur.
Dubbele garage en parkeerplaatsen vooraan. Extra opbergruimte in de kelder en op de zolder.
Energiezuinige woning met duurzame materialen, de 36 ingewerkte zonnepanelen (60m˛) op het dak renderen 7000kWH/m˛ en leveren, bovenop de terugdraaiende teller, levenslange groenestroomcertificaten die jaarlijks vergoed worden.
Deze woning is een unieke kans voor een (groot of nieuw samengesteld) gezin en/of een uitgelezen opportuniteit voor beroepsmatige activiteiten.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse contacteer Marnix Rigo op 0479 64 52 80.