Verkocht

Ref: 35/16/WG1

Omschrijving


UITZONDERLIJK COMMERCIEEL GELEGEN PAND MET WOON- EN PARKEER GELEGENHEID

KOPEN, HUREN OF INVESTEREN?

De naam van het pand ‘De 4 Wegen’ spreekt voor zich, dit vierweegse kruispunt is een uiterst commerciële ligging langs een belangrijke invalsweg naar het centrum van Deinze. Ook de parkeergelegenheid rondom is een grote troef, vlakbij is een gratis openbare parking met een capaciteit voor 40 voertuigen.
Deze centrale ligging midden in de grootste woonwijk van Deinze en op korte afstand van de industriezone ‘Prijkels’ verzekert het succes van elke ondernemer.
Het commercieel handelsgelijkvloers beschikt over een verbruiksruimte van 45 zitplaatsen, ingerichte keuken, berging, toiletten, terras en binnenplaats.
Daarboven is een goed onderhouden duplexappartement van 154m˛ bestaande uit een mooie grote leefruimte met gezellige houtkachel, keuken, berging, badkamer en twee slaapkamers.
De eigendom kan opgesplitst verkocht of gedeeltelijk verhuurd worden aangezien de handelsruimte en de studio over afzonderlijke tellers beschikken voor de nutsvoorzieningen.
Een instapklare combinatiewoning met vele mogelijkheden voor horeca, middenstand en vrije beroepen maar de handelsruimte kan ook volledig geďntegreerd worden in de woning wat zal resulteren in een ruime gezinswoning.

Wenst u deze eigendom aan te kopen en dient u hiervoor eerst uw eigendom te verkopen help ik u graag verder met vrijblijvend advies.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse contacteer Wim Gevaert op 0473 70 40 71 of wim@infinimo.be