Verkocht

Ref: 126/18/EDV1

Omschrijving


Lichtrijk, gerenoveerd appartement in historisch stadscentrum

Laat u imponeren door dit instapklaar, zonnig en ruim (105m˛) hoekappartement met loft-allures.
Het appartement bevindt zich op de 3e verdieping en beschikt over 2 terrassen met zicht op de Leie en de torens van Gent.

Het appartement biedt u een inkomhal met ingemaakte kasten, een lichtrijke leefruimte met kantoor/hobby ruimte en terras, een open keuken, slaapkamer met 3,5m dressing en terras en een badkamer met bad en douche. Bovendien heeft u toegang tot een privé kelder en fietsenstalling.

In 2008 werd het appartement grondig gerenoveerd waardoor het voldoet aan alle hedendaagse normen. Het EPC van 147 verzekert u een energiezuinig leven.

Alle parkeerplaatsen in en naast het gebouw zijn eigendom van de VME, waardoor u als nieuwe eigenaar de mogelijkheid heeft een parking of autostaanplaats te huren in het gebouw.

Het appartement is gelegen in een verkeersarme straat aan het Sluizeken, vlakbij de Vrijdagsmarkt, Oudburg, St Jacobs en het Beaudelopark.

Neem contact op met dossierverantwoordelijke Ellen De Vuldere via ellen@infinimo.be of 0478/99.32.71 en laat u overdonderen door het uitzicht!