Onze visie

Met veel passie†voor het beroep en een sterke gedrevenheid staat het team van Infinimo in voor de verkoop/verhuur van uw eigendom.
Wij staan voor een duidelijke visie, waar accuraat werken en het boeken van resultaat primordiaal is.

De filosofie van Infinimo begint met een objectieve correcte waardebepaling, waar wij uw eigendom naar waarde schatten. Elke woning, appartement, opbrengsteigendom of bouwgrond is uniek en krijgt bij ons een individuele aanpak. Door steeds te investeren in nieuwe inzichten, kennis en vaardigheden weten wij wat er leeft op de vastgoedmarkt. Wij geloven dat deze objectieve, vernieuwende kijk en knowhow de formule is voor de verkoop van uw eigendom.

Uw pand in de kijker voor een optimaal resultaat

Infinimo stelt scherp op de essentie en vertaalt dit in een†uniek aanbod van vastgoed waar u zich helemaal kunt vinden. De zoektocht van een woning is voor heel wat kandidaat-kopers een huzarenstukje, zij zoeken immers een eigendom die de eretitel thuis mag dragen. Hier houden zij niet alleen rekening met de initiŽle marktwaarde, men kijkt steeds over het randje. Met doeltreffende publiciteit, een sfeervolle voorstelling en de troeven van uw pand trachten wij onze kandidaat-kopers te tintelen. Een eigendom moet hen raken, emoties komen hierbij in het spel.

Infinimo en verkoper hand in hand

Infinimo is een bruggenbouwer tussen verkoper en koper. Luisteren, opvolging en begeleiding zijn hierbij de meest essentiŽle elementen. Met de nodige kritische kijk†ťn een constante evaluatie van onszelf en de vastgoedmarkt, trachten wij uw rechterhand te zijn bij de verkoop van uw vastgoed.

Stapt u mee in ons verhaal?

U bent benieuwd naar onze niet alledaagse manier van werken en wenst uw eigendom op een efficiŽnte en professionele manier te verkopen? Contacteer ons vrijblijvend voor advies en een gratis objectieve waardebepaling!