Te koop

Omschrijving


LAATSTE 2 WONINGEN !

Het kan! Stijlvol, duurzaam en energiezuinig wonen volgens hedendaagse normen in landelijke stijl binnen een prachtig domein, met uitzicht op het glooiend landschap van de Vlaamse Ardennen.

De meeste woningen bieden zicht op de parktuin met wandelpad en een prachtig uitzicht op de achterliggende landerijen. Dit op een domein van 4.660 mē. Het terrein ligt mooi ingesloten wat zorgt voor aangenaam exclusief wonen en de nodige privacy voor alle bewoners. Hier heerst een sfeer van sympathie en rust, met bewoners die bewust kiezen voor duurzaam wonen met respect voor hun omgeving.

De ervaren bouwheer levert kwaliteit van A tot Z, en kan zorgen voor een gepersonaliseerde afwerking van nog 7 woningen voor de keuken, badkamer en vloeren. Deze finale afwerking is realiseerbaar op korte termijn en wordt volledig instapklaar afgeleverd . Het woonerf is reeds gebouwd met reeds 5 woningen verkocht. Carports en fietsenstalling is voorzien. Wenst u duurzaam te wonen en waardeert u de troeven van een woonerf dan kan u de mogelijkheden bespreken. U kan het woonerf en de kijkwoning bezoeken op afspraak.

Indeling


Nr. Type Woonopp. Slpk. Terras Tuin   Prijs  
Unit 1 Eengezinswoning 170 m² 3 - Ja - Verkocht
Unit 2 Eengezinswoning 170 m² 3 - Ja - Verkocht
Unit 3 Eengezinswoning 170 m² 3 - Ja - Verkocht
Unit 4 Eengezinswoning 170 m² 3 - Ja - Verkocht
Unit 5 Eengezinswoning 170 m² 3 - Ja - Verkocht
Unit 6 Eengezinswoning 155 m² 3 - Ja - Verkocht
Unit 7 Eengezinswoning 155 m² 3 - Ja - Verkocht
Unit 9 Eengezinswoning 166 m² 3 - Ja - Verkocht
Unit 11 Eengezinswoning 155 m² 3 - Ja - Verkocht
Unit 12 Eengezinswoning 144 m² 3 - Ja - Verkocht