Te koop

Omschrijving


Project
Meiregaard is een nieuw kleinschalig woonproject in Zottegem, aan de poort van de Vlaamse Ardennen.
Meiregaard maakt de verbinding tussen twee straten: De Meire en de Ledebergstraat. De bebouwde zijden langs deze evenwijdige straten met slechts 3 bouwlagen zorgt voor een gezellig groen binnengebied van tuintjes die deel uitmaken van de appartementen op het gelijkvloers. De binnentuin die beplant wordt met bomen zorgt er tevens voor dat ook de appartementen op de verdiepingen en hun grote terrassen uitkijken op innemend groen.
Voor wie op zoek is naar een kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke woning, maar een eigen tuintje of een ruim terras toch weet te appreciëren, biedt Meiregaard de geknipte mogelijkheid deze droom te realiseren.
Het gehele project wordt uitgevoerd in een hedendaagse stijl van rode bakstenen in combinatie met donkere geveldelen.

Appartementen
Meiregaard telt in zijn totaliteit 12 comfortabele appartementen, waarvan 4 langs de Ledebergstraat en 8 langs De Meire.
De appartementen tellen 1 of 2 slaapkamers. Een lift biedt u snel en veilig toegang tot uw persoonlijke voordeur. Eens binnen staan licht en ruimte voorop: grote ramen die toegang bieden tot een groot terras of een aangename tuin. Duurzame materialen zorgen voor jarenlang zorgeloos wonen. Tevens voldoet elk appartement aan alle akoestische en thermische isolatie eisen, waardoor een E-peil van 50 vooropgesteld wordt en tot een lage energiefactuur zal leiden.
Bovenop het comfort van een gezellig appartement bezit u over de mogelijkheid een autostaanplaats aan te kopen. ( € 15 000 excl. BTW en kosten)

Ligging
Het project Meiregaard bevindt zich aan De Meire dat één van de rustigste uitvalswegen van Zottegem is die u recht naar de Vlaamse Ardennen brengt. Het wandel- en fietsparadijs ligt dus letterlijk aan uw voeten. De Zottegemse markt en haar gezellige wekelijkse ambiance op dinsdag is amper 5 minuten stappen van uw voordeur verwijderd. We mogen dus stellen dat wat de ligging betreft Meiregaard u het beste van twee werelden biedt: de rust van comfortabel wonen en de dynamische levendigheid van een kleine stad.
‘Zottegem is een bruisende stad waar altijd iets te beleven valt.’ Het trekt mensen aan die met volle teugen van het leven willen genieten. U mag er aldus zeker van zijn dat met het woonproject de poort van de Vlaamse Ardennen wagenwijd open staat voor u.

€ 169.000 1 slaapkamer
€ 190.000 2 slaapkamers

Neem zeker eens een kijkje op de website: www.meiregaard.be


Voor verdere inlichtingen kan u zich richten tot de dossierverantwoordelijke Marnix Rigo op het nummer 0479 64 52 80 of marnix@infinimo.be

Indeling Gelijkvloers


Nr. Type Woonopp. Slpk. Terras Tuin   Prijs  
0.1 Gelijkvloers app. 87 m² 2 - Ja grondplan 229.000 EUR
0.2 Gelijkvloers app. 66 m² 1 - Ja grondplan 179.000 EUR

Indeling Verdieping 1


Nr. Type Woonopp. Slpk. Terras Tuin   Prijs  
1.3 Appartement 104 m² 2 - Ja grondplan verkocht

Indeling Verdieping 2


Nr. Type Woonopp. Slpk. Terras Tuin   Prijs  
2.4 Appartement 54 m² 1 - Ja grondplan 159.000 EUR